ساسان قاسمي ادامه داد: سازمان بهزيستي، کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، انجمنهاي دوستي و سازمان امور عشايري اين بخشها را تشکيل ميدهند.
وي تصريح کرد: اگر زمينههاي همکاري معاونت صنايعدستي و بنياد سينماي فارابي گشوده شود به دنبال ارتباطات خوب و موثري که با اين بخشها فراهم شده از امکانات آنها ميتوان استفاده کرد.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي با اشاره به اينکه پژوهشهاي موجود در مرکز اسناد اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي نيز به عنوان بخشي از امکانات اين معاونت در همکاري با بنياد مورد استفاده قرار بگيرد، اظهار داشت: اين پژوهشها به عنوان گنجينههايي که در طول سالها جمع آوري شده ميتواند براي دست اندرکاران بنياد راه گشا باشد.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت صنايعدستي نيز با بيان اينکه معيشت، اقتصاد و توليد و بازرگاني محصولات صنايعدستي به عنوان مهمترين بخشها در بحث صنايعدستي مطرح است، گفت: رونق گرفتن اين بخشها نيازمند يک عزم ملي است که بي شک تأثير رسانه سينما قابل توجه است.
مهدي کيايي در ادامه اظهار داشت: جايگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي در بخش اقتصادي قابل چشم پوشي نيست به طوري که ميتوان از آن به عنوان بهترين جايگزين در اقتصاد غير نفتي نام برد.
وي افزود: براي تعريف در آمدهاي تازه در بخش اقتصاد ملي کشور بايد از صنايعدستي و هنرهاي سنتي به عنوان يکي از مهمترين بخشها بهره برد.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت نيز بر نقش رسانه سينما در باور پذيري جايگاه صنايعدستي و هنرهاي سنتي تأکيد کرد و ادامه داد: بي شک نبايد اهميت صنايعدستي و هنرهاي سنتي را در رونق گردشگري و اعتلاي اين بخش در کشور ناديده گرفت.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي بسيار وسيع است ضمن اينکه معاونت صنايعدستي کشور آمادگي معرفي ارزشهاي صنايعدستي را از طريق رسانه سينما دارد./111
انتهای پیام/